Начало

11.01.2017 Съобщение

udostoverenijaУдостоверения за проектантска правоспособност на членове на КИИП РК София-град, платили членски внос за 2017 г. в срок до 20.12.2016 г. включително, се получават в офиса на КИИП РК София-град, адрес: бул. „Александър Стамболийски“ № 51, само на етаж 2, а за всички останали услуги на етаж 7.

КИИП Регионална колегия София-град

03.01.2017 Съобщение

01-2017

-

                    Тъжна вест

____
 тук

06.01.2017 Съобщение

РК Перник призовава колегията да помогнем финансово на инж. Свилен Василев за неговото спешно, неотложно и животоспасяващо лечение. Вижте тук.

16.12.2016 Доброволческа акция

hitrinoУважаеми колеги,
Във връзка с бедственото положение в село Хитрино Регионалното ръководство на КИИП София-град взе решение да помогне на населението с парични средства, както изразяваме готовността си да оказваме помощ в оценката и анализа на щетите върху сградния фонд.
В знак на солидарност Регионалното ръководство на КИИП София-град обявява Доброволческа акция в помощ на село Хитрино за участие в техническата оценка /експертиза/ на повредите в сградния фонд.
Колегите, членове на КИИП РК София-град, от всички професионални секции, които биха желали да се запишат в доброволческа акция за последващата фаза за оценка, анализ и/или проектиране на сградния фонд могат да се запишат на телефони 02 8518241, 0884705757, 0896686101, на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или директно в офиса на КИИП София-град в срок до 30.12.2016г вкл.
Председател на КИИП РК София-град
инж. Георги Кордов

13.09.2016г. Съобщение - ЧЛЕНСКИ ВНОС ЗА 2017 г.

Untitled-1Уважаеми колеги,

Уведомяваме Ви, че имате възможност и сега да подновите членството си за 2017 г. независимо, че крайният срок е 20.12.2016 г. Това съобщение е с цел напомняне на всички колеги и преди всичко на колеги, на които им предстоят пътувания в чужбина, дълги отсъствия от страната или други обстоятелства, които биха ги затруднили за плащане в регламентирания срок.

Условията, начинът на плащане, размерът на членския внос и срокът за плащане са непроменени. За Ваше улеснение ги припомняме тук

Вход за членове

Търсене

КИИП РК Благоевград,
КИИП РК Бургас,
КИИП РК Габрово,
КИИП РК Кюстендил,
КИИП РК Ловеч,
КИИП РК Силистра,
КИИП РК Кърджали,
КИИП РК Враца,
КИИП РК Русе,
КИИП РК Велико Търново,
КИИП РК Разград

договори за сътрудничество с КИИП РК София-град

• По покана на  Инженерната камара на Р. Сърбия  членове на КИИП РК София-град посетиха  „Рударско-леярен басейн – гр. Бор, Р. Сърбия

• Международна конференция „Общинско инженерство“ на тема „Училището и градът“ в Чешка република

Честване "20 години Инженерна камара на Саксония"

• Конференция „Градска технология“ в Чешка република на тема „Наводнението и градът“

• КИИП РК София-град посрещна делегация от Инженерната камара на РСърбия, Регионална канцелария гр. Ниш.

Повече...

EU CULTURE

 

 

 Повече...

В Началото