NachaloKIIP

4lenski vnos2024

Важно съобщение 06.03.2015г.

Важно съобщение 06.03.2015г.

Уважаеми колеги, членове на КИИП РК София-град,
Уведомяваме Ви, че е подписан договор между КИИП РК София-град и ЗАД „АСЕТ ИНШУРЪНС“ АД за общо застраховане на всички членове на КИИП РК София-град.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
I. Общо застраховане за обекти четвърта, пета и шеста категория съгласно ЗУТ

Съгласно договора всички членове на КИИП РК София-град, редовно отчетени с ППП, ТК, ОПП ще получат лични професионални застраховки като физически лица проектанти или лица, упражняващи Технически контрол по част Конструктивна на инвестиционните проекти за обекти четвърта, пета и шеста категория съгласно ЗУТ. Договорът се сключва за срок 12 месеца с 5 години ретроактивна дата за всички обекти.

1.1. Членовете на КИИП РК София-град трябва да заявят желанието си за застраховане. Застраховането е осигурено от КИИП РК София-град, за проектанти или лица, упражняващи Технически контрол, за обекти четвърта, пета и шеста категория. Записването ще става в офиса на КИИП РК София-град или на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., като се посочат следните данни: регистрационен номер, трите имена, специалност, ППП, ТК, ОПП, ЕГН, адрес за кореспонденция с пощенски код, телефон за връзка и датата, от която застраховката да влезе в сила.

1.2. КИИП РК София-град изготвя и предоставя на ЗАД „АСЕТ ИНШУРЪНС“ АД поименни списъци на членовете си, заявили желание за застраховане, с посочена дата за начало на застраховката.

1.3. ЗАД „АСЕТ ИНШУРЪНС“ АД издава личен сертификат на всеки проектант, записан в списъка на КИИП РК София-град.

1.4. Издадените и подписани от ЗАД „АСЕТ ИНШУРЪНС“ АД застрахователни лични сертификати за четвърта, пета и шеста категория обекти съгласно ЗУТ ще се получават от проектантите в офиса на КИИП РК София-град от ден петък на последващата седмица след седмицата, в която е подадена заявката.

1.5. За належащи случаи застраховка може да се прави лично в офиса на ЗАД „АСЕТ ИНШУРЪНС“ АД, гр. София, ул. „Шар планина“ № 33, след което е необходимо тя да се предостави в офиса на КИИП РК София-град на бул. „ Ген. Тотлебен“ №28. Сертификатът се получава в рамките на 24 часа.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
II. Персонални застраховки за по-висока категория: първа, втора или трета категория обекти съгласно ЗУТ

Членовете на КИИП РК София-град, които желаят да сключат застраховка, по-висока от четвърта, пета и шеста категория, т.е. за строежи първа, втора и трета категория, доплащат при преференциални условия необходимата за категорията сума в офиса на ЗАД „АСЕТ ИНШУРЪНС“ АД, гр. София, ул. „Шар планина“ № 33.

2.1.Плащането и получаването на сертификатите става лично в офиса на ЗАД „АСЕТ ИНШУРЪНС“ АД на адрес – гр. София, ул. “Шар планина” № 33 срещу подпис, след което е необходимо той да се предостави в офиса на КИИП РК София-град на бул. „ Ген. Тотлебен“ №28. Сертификатът се получава в рамките на 24 часа.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
III. Продължава и досега действащата форма на застраховане в ЗАД „Армеец“ съгласно действащия договор.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Право на всеки член на КИИП РК София-град е да избере застрахователното дружество, в което иска да се застрахова, като то може да бъде само едно.

Председател на КИИП РК София-град:
инж. Георги Кордов

Зам. председател на КИИП РК София-град:
инж. Светослав Дренски


Виж на картата адреса на ЗАД „АСЕТ ИНШУРЪНС“ АД тук.

metodika

Търсене

kalkulator

В Началото