БИС ТК 56

Относно получен стандарт/от месец ноември 2017г.
 
Изпращайте Вашите мнения относно представени стандарти към ТК56

Виж тук

ЗастраховкиПреференциални застраховки

Преференциални застраховки

Важно съобщение

Уважаеми колеги, членове на КИИП РК София-град,

Всички редовно отчетени с ППП, ТК, ОПП членове на КИИП РК София-град, могат да получат лични професионални застраховки като физически лица за обекти четвърта, пета и шеста категория съгласно ЗУТ. Застраховката се сключва за срок 12 месеца с 5 години ретроактивна дата за всички обекти.

1. Заявка за издаване на Застрахователна полица може да става в офиса на КИИП РК София-град или на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. , като се посочат следните данни: регистрационен номер, трите имена, специалност, ППП, ТК, ОПП, ЕГН, адрес за кореспонденция с пощенски код, телефон за връзка и датата, от която застраховката да влезе в сила / тази дата да е най-малко пет дни от датата на заявката/.

2. Издадените и подписани от Застрахователя застрахователни лични сертификати за четвърта, пета и шеста категория обекти съгласно ЗУТ ще се получават лично от проектантите в офиса на КИИП РК София-град от ден петък на следващата седмица на седмицата, в която е подадена заявката.

3. За належащи случаи застраховка може да се прави лично в офиса на Застрахователната компания, гр. София, ул. „Шар планина“ № 33, след което е необходимо тя да се предостави в офиса на КИИП РК София-град за подпис и печат на бул. „Ал. Стамболийски" № 51, етаж 7, София 1000.

Сертификатът, подписан и подпечатан, се получава лично!!! в рамките на 24 часа от издаването му.

4. Подновяването на лична професионална застраховка за обекти четвърта, пета и шеста категория съгласно ЗУТ, става като се подава заявка за издаване на нова Застрахователна полица в офиса на КИИП РК София-град или на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.iТози имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. десет дни от датата преди изтичане на застраховката, като в заявката се посочват следните данни: номер и дата на изтичащия сертификат, регистрационен номер, трите имена, специалност, ППП, ТК, ОПП, ЕГН, адрес за кореспонденция с пощенски код, телефон за връзка и датата, от която застраховката да влезе в сила / при вече изтекла дата, т. е. имаме прекъсване на застраховката, за начална дата на застраховката трябва да се посочи дата най-малко пет дни от датата на заявката/. Сертификатът, подписан и подпечатан, се получава лично!!! в офиса на КИИП РК София-град на бул. „Ал. Стамболийски" № 51, етаж 7, София 1000.

5. Членовете на КИИП РК София-град, които желаят да сключат застраховка, по-висока от четвърта, пета и шеста категория, т.е. за строежи първа, втора и трета категория, доплащат при преференциални условия необходимата за категорията сума директно в офиса на Застрахователната компания, гр. София, ул. „Шар планина“ № 33,. Плащането и получаването на сертификатите става лично в офиса на Застрахователната компания срещу подпис, след което е необходимо той да се предостави в офиса на КИИП РК София-град за подпис и печат на бул. „Ал. Стамболийски" № 51, етаж 7, София 1000.

Сертификатът, подписан и подпечатан, се получава лично!!! в рамките на 24 часа от издаването му.

Право на всеки член на КИИП РК София-град е да избере застрахователното дружество, в което иска да се застрахова, като то може да бъде само едно.

Председател на КИИП РК София-град:
инж. Георги Кордов

Зам. председател на КИИП РК София-град:
инж. Светослав Дренски

Виж на картата адреса на Застрахователната компания тук.

Вход за членове

Търсене

КИИП РК Благоевград,
КИИП РК Бургас,
КИИП РК Габрово,
КИИП РК Кюстендил,
КИИП РК Ловеч,
КИИП РК Силистра,
КИИП РК Кърджали,
КИИП РК Русе,
КИИП РК Разград

договори (споразумение) за сътрудничество с КИИП РК София-град.

• Международна среща с водещи представители на Научно проектантски център /НПЦ/ „Развитие города“ и Московски държавен университет по строителство /МГСУ/ - град Москва, Руска Федерация

• Международна Кръгла маса на тема „Цени и защита на цените за проектиране“ с участие на гости от Инженерната камара на Саксония, ФР Германия, Инженерната камара на Република Сърбия и Република Чехия

Повече...

EU CULTURE

24.май - Ден на славянската писменост и култура

 

 

 Повече...

В Началото