Книги

ИЗДАНИЯ НА КИИП РК СОФИЯ-ГРАД, ИЗДАНИЯ НА КИИП, ДРУГИ ИЗДАНИЯ

Виж тук

НачалоНовиниСъбития06.12.2013г. Съобщение

06.12.2013г. Съобщение

НА ВНИМАНИЕТО НА ЧЛЕНОВЕТЕ НА СЕКЦИЯ МДГЕ

Уважаеми колеги от професионална секция МДГЕ,
Уведомяваме Ви, че ръководството нa НПС „МДГЕ“ е предприело изпълнение на решение на Общото събрание на секцията от 30.03.2012 г. и е извършена промяна на наименованията на частите, вписани в удостоверенията за проектантска правоспособност, издавани от КИИП.
На 11.12.2013г. от 13.00 часа в заседателната зала на ЦО на КИИП, бул. Христо Смирненски 1, ет. 4, ще се проведе отворена среща между Ръководството на НПС „Минно дело, геология и екология” и членовете на секцията с цел представяне и коментар по текущите промени.
(виж на: http://www.kiip.bg/a/region/co/nav/current/type/1/item/1327)

(протокол от Общо събрание на НПС МДГЕ)

(списък с предложените промени)

Вход за членове

Търсене

• Международна среща с водещи представители на Научно проектантски център /НПЦ/ „Развитие города“ и Московски държавен университет по строителство /МГСУ/ - град Москва, Руска Федерация

• Международна Кръгла маса на тема „Цени и защита на цените за проектиране“ с участие на гости от Инженерната камара на Саксония, ФР Германия, Инженерната камара на Република Сърбия и Република Чехия

Повече...

naroden-teatyr - CopyEU CULTURE

Съгласно подписан договор за партньорство с Народен театър „Иван Вазов“ всеки член на КИИП РК София-град може да ползва преференциални цени за закупуване на билети за всички постановки на всички сцени на Народния театър.
Текуща програма на Народен театър „Иван Вазов“ може да намерите на: http://nationaltheatre.bg/programa-2/.  

Повече...

В Началото