Книги

ИЗДАНИЯ НА КИИП РК СОФИЯ-ГРАД, ИЗДАНИЯ НА КИИП, ДРУГИ ИЗДАНИЯ

Виж тук

НачалоНовиниСъбития15.09.2014г. Съобщение

15.09.2014г. Съобщение

Регионалното ръководство на КИИП София-град уведомява своите членове, че на 26.09.2014 г. /петък/ от 9,00 ч. в зала 3 на хотел Родина, бул. „Ген. Тотлебен” № 8, ще се проведе курс на тема: „Технически паспорти на строежите. Изисквания за съставянето им. Специфични особености за съставяне на паспорти на съществуващи строежи“. Лектор: инж. Соня Георгиева – началник отдел «Хармонизация на техническата нормативна уредба» в МИП.
Предварително записване до изчерпване на местата на тел. 851 82 41, 851 82 42, 0884 705 757, 0896 686 101 или на е-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
__________________________________
/програма/ /заявка за участие/

Вход за членове

Търсене

• Международна среща с водещи представители на Научно проектантски център /НПЦ/ „Развитие города“ и Московски държавен университет по строителство /МГСУ/ - град Москва, Руска Федерация

• Международна Кръгла маса на тема „Цени и защита на цените за проектиране“ с участие на гости от Инженерната камара на Саксония, ФР Германия, Инженерната камара на Република Сърбия и Република Чехия

Повече...

naroden-teatyr - CopyEU CULTURE

Съгласно подписан договор за партньорство с Народен театър „Иван Вазов“ всеки член на КИИП РК София-град може да ползва преференциални цени за закупуване на билети за всички постановки на всички сцени на Народния театър.
Текуща програма на Народен театър „Иван Вазов“ може да намерите на: http://nationaltheatre.bg/programa-2/.  

Повече...

В Началото