Книги

ИЗДАНИЯ НА КИИП РК СОФИЯ-ГРАД, ИЗДАНИЯ НА КИИП, ДРУГИ ИЗДАНИЯ

Виж тук

НачалоНовиниСъбития30.09.2014г. Съобщение

30.09.2014г. Съобщение

Уважаеми колеги,

На 7 октомври 2014 г. от 9,30 до 18,30 часа в София Ивент Център, гр. София, ще се проведе ФОРУМ ГРАДЪТ, организиран за трета поредна година от ГРАДЪТ Медиа Груп.

Членовете на КИИП София получават безплатен достъп за конференцията срещу регистрация на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

   Основни акценти на Форума: ФОРУМ ГРАДЪТ:
• Финансиране на градски проекти в новия планов период. Системи за устройствено планиране – състояние на изходните данни за изготвяне на задания за актуализиране и изготвяне  на ОУП. Предизвикателства и европейски практики  при съвременните комуникационно-транспортни системи на градовете.
• Транспорт и мобилност – проекти за интегриран градски транспорт, предизвикателства при решаване на проблемите с градския трафик.
• План за развитие на транспортно-комуникационната система на София 2014-2020. Развитие на проекта за метрото  2014-2015.
• Рехабилитация на общинско улично осветление – решения и добри практики.
• Зелена и достъпна градска среда. Проекти за обновяване на градските пространства. Финансови инструменти за градски проекти.

За повече информация: http://forumgradat-bg.com/

Входът за членовете е осигурен от РК София-град.

Председател на КИИП РК София-град
инж. Георги Кордов

Вход за членове

Търсене

• Международна среща с водещи представители на Научно проектантски център /НПЦ/ „Развитие города“ и Московски държавен университет по строителство /МГСУ/ - град Москва, Руска Федерация

• Международна Кръгла маса на тема „Цени и защита на цените за проектиране“ с участие на гости от Инженерната камара на Саксония, ФР Германия, Инженерната камара на Република Сърбия и Република Чехия

Повече...

naroden-teatyr - CopyEU CULTURE

Съгласно подписан договор за партньорство с Народен театър „Иван Вазов“ всеки член на КИИП РК София-град може да ползва преференциални цени за закупуване на билети за всички постановки на всички сцени на Народния театър.
Текуща програма на Народен театър „Иван Вазов“ може да намерите на: http://nationaltheatre.bg/programa-2/.  

Повече...

В Началото