Книги

ИЗДАНИЯ НА КИИП РК СОФИЯ-ГРАД, ИЗДАНИЯ НА КИИП, ДРУГИ ИЗДАНИЯ

Виж тук

НачалоНовиниСъбития02.10.2014г. Съобщение

02.10.2014г. Съобщение

На вниманието на секция ТСТС

Уважаеми колеги,

Уведомяваме Ви, че на 9 октомври от 13.30 часа AUTODESK, ВM и КАНИСКО организират семинар за решаването на важни практически задачи от пътното проектиране с AutoCAD Civil 3D. Ще бъдат представени добри практики за ефективно използване на продукта в различните етапи от процеса на проектиране. Ще можете да зададете въпроси и да споделите опит относно конкретни казуси.

Семинарът се провежда в хотел „Принцес“/Рамада София/, бул. „Мария Луиза“ 131, зала „Европа“ 1 /Метростанция Централна гара/.

Покана

Регистрация:
https://bg.gep.autodesk-services.com/registration/25904

Вход за членове

Търсене

• Международна среща с водещи представители на Научно проектантски център /НПЦ/ „Развитие города“ и Московски държавен университет по строителство /МГСУ/ - град Москва, Руска Федерация

• Международна Кръгла маса на тема „Цени и защита на цените за проектиране“ с участие на гости от Инженерната камара на Саксония, ФР Германия, Инженерната камара на Република Сърбия и Република Чехия

Повече...

naroden-teatyr - CopyEU CULTURE

Съгласно подписан договор за партньорство с Народен театър „Иван Вазов“ всеки член на КИИП РК София-град може да ползва преференциални цени за закупуване на билети за всички постановки на всички сцени на Народния театър.
Текуща програма на Народен театър „Иван Вазов“ може да намерите на: http://nationaltheatre.bg/programa-2/.  

Повече...

В Началото