Книги

ИЗДАНИЯ НА КИИП РК СОФИЯ-ГРАД, ИЗДАНИЯ НА КИИП, ДРУГИ ИЗДАНИЯ

Виж тук

Покана

v3

Н Т  2

 

 

 

 

   

 

                          

 

15 години КИИП РК София-град

 Уважаеми колеги,

На 29 септември 2018 г. /събота/ Камара на инженерите в инвестиционното проектиране РК София-град ще чества 15 години от учредяване на Камара на инженерите в инвестиционното проектиране.

Честването ще се състои в Народния театър „Иван Вазов“ от 17:00 ч. Регионалното ръководство кани членовете на КИИП София-град да споделят този специален ден за нашата професионална общност.

Каним Вас, членовете на РК София-град, и Ваши близки (формат до 1+1), да уважите с присъствието си нашия съвместен празник.

Присъствието Ви се заявява, като изпратите името и регистрационния си номер чрез телефонно обаждане в офиса на  тел: 851 82 41, 851 82 42,  0884 70 57 57 ,  0896 68 61 01, чрез изпращане на заявка на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на място в офиса на КИИП София-град.

Заявката се счита за приета и името записано в списъка след телефонно потвърждаване от офиса или чрез обратен e-mail.

Всеки записан за тържеството ще получи на място в офиса, бул. Ал. Стамболийски 51, ет.7 от 01.09 до 25.09.2018 г. персоналната си покана за вход в театъра, която важи и за придружаващите.

ОЧАКВАМЕ ВИ НА НАШИЯ СЪВМЕСТЕН ПРАЗНИК!

Регионално ръководство КИИП София-град

Председател:

инж. Георги Кордов

Програма за тържеството вижте тук:

Вход за членове

Търсене

Договори/споразумения с Регионални колегии

 
РК Бургас
РК Ловеч
РК Пазарджик
РК Разград
РК Силистра

 

• Международна среща с водещи представители на Научно проектантски център /НПЦ/ „Развитие города“ и Московски държавен университет по строителство /МГСУ/ - град Москва, Руска Федерация

• Международна Кръгла маса на тема „Цени и защита на цените за проектиране“ с участие на гости от Инженерната камара на Саксония, ФР Германия, Инженерната камара на Република Сърбия и Република Чехия

Повече...

naroden-teatyr - CopyEU CULTURE

Съгласно подписан договор за партньорство с Народен театър „Иван Вазов“ всеки член на КИИП РК София-град може да ползва преференциални цени за закупуване на билети за всички постановки на всички сцени на Народния театър.
Текуща програма на Народен театър „Иван Вазов“ може да намерите на: http://nationaltheatre.bg/programa-2/.  

Повече...

В Началото