NachaloKIIP

4lenski vnos2024

Начало

 24maj

Съобщение 05.06.2024

НА ВНИМАНИЕТО НА ЧЛЕНОВЕТЕ НА ПРОФЕСИОНАЛНА СЕКЦИЯ ЕАСТ

Уважаеми колеги,

Камара на инженерите в инвестиционното проектиране (КИИП), регионална колегия София-град, професионална секция ЕАСТ и  фирма Bosch Сградни технологии, имат удоволствието да Ви поканят на презентация-обучение на тема: Оповестителни, евакуационни, конферентни и пожароизвестителни системи“която ще се проведе на 05 юни 2024г. /сряда/ от 15:00 до 18:00 часа, в учебната зала на КИИП РК София-град на бул. „Александър Стамболийски” № 51, етаж 2.

Лектори:

инж. Илия Дочев, Технически консултант Системи за сигурност, Роберт Бош ЕООД

Владимир Ненчев, Бизнес развитие и продажби, Роберт Бош ЕООД

Семинарът е без такса участие.

За предварително записване  и участие е необходимо да изпратите задължително на е-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. следните Ваши данни / рег. № в КИИП, две имена, e-mail адрес и номер на мобилен телефон/ не по-късно от 03.06.2023 г.

ПОКАНА /  вижте тук/

ПРОГРАМА /  вижте тук/

Съобщение 09.05.2024г

На вниманието на секция „Геодезия, приложна геодезия“

Уважаеми колеги,

На 13 Май, 2024 г. от 10:00 часа в Аула Максима, УАСГ, ще се открие
36-та Международна среща за студентите по геодезия, София, България 2024 г.
Събитието е със съдействието на КИИП РК София-град.

Покана за откриваща церемония тук

Съобщение 09.05.2024

На вниманието на членовете на секция КСС

Уважаеми колеги,

На 30 май 2024 г. (четвъртък) от14:15 часа в зала 224 на УАСГ ще се проведе семинар на тема:

„Съвременни конструктивни решения с използване на пълностенни стоманени елементи с вълнообразно стебло“.

Участието в събитието е безплатно.
Покана и програма тук

07.05.24 Съобщение

На вниманието на членовете на секция ОВКХТТГ

29-та международна научна конференция: „Иновации в енергетиката и околната среда“ („Innovations in Energy and Environment – InnoEE“)
Енергомашиностроителният факултет на Технически университет – София организира международна научна конференция: „Иновации в енергетиката и околната среда“ („Innovations in Energy and Environment – InnoEE“). Тази година е нейното 29-то издание, а през изминалите години тя се превърна в един от най-големите ежегодни научни форуми, събиращи български и чуждестранни учени, експерти и представители на индустрията в областта на: енергетиката и възобновяемите енергийни технологии, екологичното инженерство, сградната ефективност и ОВК системите, ядрените технологии и топлоенергетиката, хидравликата, пневматиката и текстилното инженерство в енергийни и екологични приложения.

Събитието ще се проведе в гр. София, в новата конферентна и изследователска база на ТУ-София (Блок 8), в периода 14-15 май 2024г. За повече информация, както и за участие в конференцията, моля посетете www.innoee.eu.

По време на конференцията ще се проведе и семинар на тема „Определяне на сезонния коефициент на преобразуване (SCOP) на термопомпи въздух-вода съгласно EN 14825: Изчисления основани на локални климатични данни“ с лектор: гл. ас. д-р инж. Иван Димчев (ЕМФ, ТУ-София). Входът за семинара е свободен след регистрация на www.innoee.eu/workshop/.

Броят на местата е ограничен до 30 души.

 

Съобщение 29.04.2024

Уважаеми колеги,
Във връзка с профилактиката на сървърите и актуализация и обновяване на база данни на КИИП РК София-град Ви уведомяваме, че на 2 май 2024 г. офисът няма да работи.
Заповядайте на 7 май 2024 г.

Съобщение 18.04.2024

НА ВНИМАНИЕТО НА ЧЛЕНОВЕТЕ НА ПРОФЕСИОНАЛНА СЕКЦИЯ ЕАСТ

Уважаеми колеги,

Камара на инженерите в инвестиционното проектиране (КИИП), регионална колегия София-град, Национален център по мехатроника и чисти технологии при ТУ- София, Национален Комитет по осветление и Камара на енергийните одитори имат удоволствието да Ви поканят на национален семинар на тема: „Потенциални възможности за намаляване на капиталните и енергийни разходи при санирането и изграждането на  нови  LED  улични осветителни уредби”,който ще се проведе на 25.04.2024 г. / четвъртък/ от 13:00 – 17:30 часа, в ТУ – гр. София, 8-ми блок -Конферентна зала

Семинарът е без такса участие.

Не се изисква регистрация.

ПОКАНА /  вижте тук/

Презетации тук

metodika

Търсене

kalkulator

В Началото