NachaloKIIP

pokana

Начало

16.06.2021 Съобщение

snimka-1606КИИП РК София-град уведомява членовете на секция „Конструкции на сгради и съоръжения“, че на 24.06.2021 г. /четвъртък/ от 15,00 – 16,00 часа ще се състои онлайн събитие на „Хилти България ЕООД“ и КИИП РК София-град на тема: „Изчисления на анкери“. Уебинар 2 - „Основни технически разлики между ETAG и БДС EN 1992-4:2018 за изчисление на анкери“.

На това събитие ще бъдете запознати с принципните разлики между ръководство и стандарт, с разликите в изчислителните проверки на опън, срязване и комбинирано натоварване между ETAG и БДС EN 1992-4 и ще бъдат показани няколко практически примери с новия софтуер Profis Engineering.

Участието в уебинара е безплатно!
За участие виж тук.

ПОКАНА

pic

 

 

Фирма Cairox и професионална секция „ОВКХТТГ“ КИИП – София град ви каним най-учтиво да присъствате на годишното представяне на продуктите на GREE.

Семинарът е предназначен за проектанти и инсталатори по част ОВК.

02.07 /петък/ - София, хотел Хилтън, начало 11:00ч.

Моля, потвърдете участието си в мероприятието на следния e-mail адрес:
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

07.06.2021 Съобщение

На вниманието на ПС“ОВКХТТГ“
 
Уважаеми колеги, правим проучване на бройката на желаещите за курс за получаване на достъп до програмата за Енергийна ефективност на АУЕР.
 
За целта желаещите да подадат информация на инж. Ирена Колева за изготвяне на списък.
 
тел. 0888707768 или e-mail Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

27.05.2021 г. Съобщение

snimka-10-06-20221

НА ВНИМАНИЕТО НА ЧЛЕНОВЕТЕ НА ПРОФЕСИОНАЛНА СЕКЦИЯ ЕАСТ

Регионалното ръководство на КИИП РК София-град и професионална секция ЕАСТ Ви уведомяват, че на 10 юни 2021 г. ще се проведе on-line семинар на тема: „Проектиране на PV централи“ от 13.30 часа.

 

Лектор: проф. д-р инж. Христо Василев – ТУ София

Обучението е без такса участие.
Брой участници в обучението: 50.

За предварително записване и участие в този on-line семинар е необходимо да изпратите задължително на е-mail: office @kiip-sofia.com следните Ваши данни /рег. № в КИИП, две имена, e-mail адрес и номер на мобилен телефон/ не по-късно от 08.06.2021г.

ПРОГРАМА /вижте тук/

21.05.2021 г. Съобщение

hilti-pic-2

 

 

КИИП РК София-град уведомява членовете на секция „Конструкции на сгради и съоръжения“, че на 27.05.2021 г. /четвъртък/ от 15,00 – 16,00 часа ще се състои онлайн събитие на „Хилти България ЕООД“ и КИИП РК София-град на тема: „Изчисления на анкери“.

Участието в уебинара е безплатно!

 

 

 

 

За участие е необходимо да направите регистрация на следния линк:

https://www.hilti.bg/content/hilti/E4/BG/bg/engineering/engineering-services/Webinar.html

В отговор ще получите имейл, на който е необходимо да направите регистрация за влизането в самата платформа.

Програма /виж тук/

19.05.2021 Съобщение

EC2 image анкета ласт

 

 

 На вниманието на членовете на секция „Конструкции на сгради и съоръжения“

 

Курс-обсъждане във виртуалното пространство на КИИП РК София-град

Водещи:

инж. Константин Велинов
инж. Никола Ангелов
инж. Атанас Георгиев

1 юни 2021 г., 14.00 – 16.30 ч.
форма на провеждане: онлайн; брой участници - 30

 

  

 

Уважаеми колеги,

Преди няколко месеца на страницата на КИИП София-град предоставихме на Вашето внимание издание, с автори членове на нашата регионална колегия.

Авторите на Указанията ще споделят основни виждания за важните принципни постановки на стандарта и ще отговарят на вашите въпроси по теорията и практическото му приложение.

За по-оперативно протичане на курса, моля попълнете по-долу представената кратка  Анкета, като ще имате възможност и предварително да формулирате въпросите си към авторите на Указанията.

Моля, задайте въпросите си към водещите на курса-обсъждане в съответния раздел на Анкетата! Това ще даде възможност за по- ефективна работа по време на обсъждането.

Попълнилите анкетата и изразили желание за участие в обсъждането, ще бъдат записани за курса, до изчерпване на определения брой участници. При повишен интерес, курсът ще бъде повторен.

Участниците ще получат на указания от тях в Анкетата e-mail, линк за вход във виртуалното пространство на КИИП София-град и допълнителна информация за техническите параметри на онлайн събитието.

АНКЕТА

Регионално Ръководство на КИИП РК София-град

metodika

kalkulator

Търсене

В Началото