NachaloKIIP

4lenski vnos2024

НачалоНовини10.02. 2020 Съобщение

10.02. 2020 Съобщение

fb1-albania010ДОБРОВОЛЧЕСКА МИСИЯ

В изпълнение на поръка на УС на КИИП/м.11.2019 и по предложение на инж.Душко Опърлаков Председател на КИИП Бургас - на инж.Георги Кордов Председател на КИИП София-град бе възложено да организира участие на доброволческа група инженери конструктори от КИИП София-град за оценка на повредени сгради от земетресението в Албания - 26.11.2019 като състав от международните екипи в Албания. Идеята бе приета с чувство за дълг и гласувано доверие и експертната група беше организирана за минимален срок и изпълни своята задача в периода 10.12.2019-15.12.2019, като част от международните екипи в района на гр. Дуръс, района на епицентъра на земтресението Ишем и Манез, както и гр.Тирана.

Дейността на експертния екип беше оценена високо от албанските колеги и организатори. Бяха посетени и оценени 170 сгради в динамични условия на място !
Благодарим на участниците!

Благодарим на УС на КИИП за гласуваното доверие.

С участието си в тази отговорна и хуманна дейност името на КИИП се утвърди като професионална институция с капацитет да изпълнява високо професионално най-трудни задачи в условията на възникнало бедствие, като земетресението в Албания!

Състав на групата: Инж. Георги Кордов - ръководител на експертния екип, инж. Росен Рашков, инж.Тамер Ахмедов, Галина Рулева, инж.Божидар Лесновски, инж.Иван Маноилов, инж.Георги Георгиев, инж.Димитър Куманов.

Подготвяме подробна презентация за участието на експертния екип в Албания и представяме на Вашето внимание кратък снимков материал.

инж. Г.Кордов

Снимки: Вижте тук

metodika

Търсене

kalkulator

В Началото