NachaloKIIP

4lenski vnos2024

НачалоНовиниСъбитияНА ВНИМАНИЕТО НА ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ НА КИИП РК София-град

НА ВНИМАНИЕТО НА ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ НА КИИП РК София-град

Уважаеми колеги,

Уведомяваме Ви за предстоящата Национална научно-приложна конференция, организирана от НПС МДГЕ на тема: „АКТИВНОСТ И ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ НА РИСКОВИ СВЛАЧИЩА“.

Освен членове на НПС МДГЕ на конференцията са добре дошли и колеги от други професионални секции на КИИП, които проявяват афинитет към предложената тематика и имат желание да споделят своя опит в противодействието на свлачищата. 

Желаещите да участват следва да попълнят приложената регистрационна форма и заплатят такса правоучастие в срок до 15.09.2022 г.  

Финансирането на конференцията е смесено: транспортните разходи и нощувките на участниците се поемат от РК на КИИП, а останалите разходи са от бюджета на НПС-МДГЕ, такса правоучастие и спонсори.

Според предварителната програма конференцията ще се проведе на 14.10 и 15.10.2022 г. в района на гр. Варна.  Предвижда се представяне на доклади от водещи специалисти, споделяне на проектантски опит, представяне на проекти и дискусия. Планира се и полудневна техническа екскурзия за посещение на изпълнени брегозащитни и противосвлачищни конструкции. 

Подробности за програмата на конференцията и настаняването на участниците ще бъдат представени до 30.09.2022 г. По всички въпроси, свързани с подготовката и провеждането на конференцията се обръщайте към организационния комитет он НПС МДГЕ в състав:

Председател:

  • инж. Антонио Лаков - РК София град Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.          

Членове:

  • инж. Николай Жечев - РК София област Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • инж. Благой Поповски - РК Варна Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

ПОКАНАВиж тук

metodika

Търсене

kalkulator

В Началото