Книги

ИЗДАНИЯ НА КИИП РК СОФИЯ-ГРАД, ИЗДАНИЯ НА КИИП, ДРУГИ ИЗДАНИЯ

Виж тук

Начало

Покана

v3

Н Т  2

 

 

 

 

   

 

                          

 

15 години КИИП РК София-град

 Уважаеми колеги,

На 29 септември 2018 г. /събота/ Камара на инженерите в инвестиционното проектиране РК София-град ще чества 15 години от учредяване на Камара на инженерите в инвестиционното проектиране.

Честването ще се състои в Народния театър „Иван Вазов“ от 17:00 ч. Регионалното ръководство кани членовете на КИИП София-град да споделят този специален ден за нашата професионална общност.

Каним Вас, членовете на РК София-град, и Ваши близки (формат до 1+1), да уважите с присъствието си нашия съвместен празник.

Присъствието Ви се заявява, като изпратите името и регистрационния си номер чрез телефонно обаждане в офиса на  тел: 851 82 41, 851 82 42,  0884 70 57 57 ,  0896 68 61 01, чрез изпращане на заявка на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на място в офиса на КИИП София-град.

Заявката се счита за приета и името записано в списъка след телефонно потвърждаване от офиса или чрез обратен e-mail.

Всеки записан за тържеството ще получи на място в офиса, бул. Ал. Стамболийски 51, ет.7 от 01.09 до 25.09.2018 г. персоналната си покана за вход в театъра, която важи и за придружаващите.

ОЧАКВАМЕ ВИ НА НАШИЯ СЪВМЕСТЕН ПРАЗНИК!

Регионално ръководство КИИП София-град

Председател:

инж. Георги Кордов

Програма за тържеството вижте тук:

07.09.2018г. Съобщение - ЧЛЕНСКИ ВНОС ЗА 2019 г.

2019Уважаеми колеги,
Това съобщение е с цел напомняне на всички членове на КИИП София-град и преди всичко на колеги, на които им предстоят пътувания в чужбина, дълги отсъствия от страната или други обстоятелства, които биха ги затруднили за плащане в регламентирания срок.
Уведомяваме Ви, че може да се възползвате от възможността още сега да подновите членството си за 2019 г. независимо, че крайният срок е 20.12.2018 г.
Условията, начинът на плащане, размерът на членския внос и срокът за плащане припомняме тук

Съобщение 25.07.2018г.

Ustaw na KIIPНа вниманието на членовете на КИИП РК София-град

Уважаеми колеги,
Уведомяваме Ви, че продължава работата по Устава на КИИП. НЕгласуваните текстове от Устава от ОС на КИИП на 01.04.2018 г. може да видите тук (PDF).
Вашите мнения и становища изпращайте на Е-мeйл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Съобщение 20.08.2018г.

Screenshot 1Уважаеми колеги,
членове на КИИП РК София-град,

КИИП РК София-град организира 9-то Обществено обсъждане на темa:

Технически и обществени аспекти на аварии в строителството.

Дата и място: 28 август 2018 г. / вторник/ от 16:30 часа в залата на КИИП РК София-град – бул. „Александър Стамболийски" № 51, етаж 2.

Поканени са всички. Всеки член на КИИП РК София-град е добре дошъл.

 

Председател на КИИП РК София-град:
/инж. Георги Кордов/

Съобщение 20.08.2018г.

Във връзка със случаи на неправомерно задържане на печати за проектантска правоспособност от собственици на работодателски фирми и решение на УС от 27.07.2018г., предоставяме на вашето внимание официално становище на КИИП.

Вижте тук

Съобщение 25.07.2018г.

ZUTНа вниманието на членовете на КИИП РК София-град

Уважаеми колеги,

Файловете на постъпили и обработени в РК София-град предложения за промени в ЗУТ са качени на сайта на КИИП: www.kiip.bg – раздел Публикации.
ЛИНК: http://www.kiip.bg/publikacia/ZUT-2274
Вашите мнения и становища изпращайте на Е-мeйл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Вход за членове

Търсене

Договори/споразумения с Регионални колегии

 
РК Бургас
РК Ловеч
РК Пазарджик
РК Разград
РК Силистра

 

• Международна среща с водещи представители на Научно проектантски център /НПЦ/ „Развитие города“ и Московски държавен университет по строителство /МГСУ/ - град Москва, Руска Федерация

• Международна Кръгла маса на тема „Цени и защита на цените за проектиране“ с участие на гости от Инженерната камара на Саксония, ФР Германия, Инженерната камара на Република Сърбия и Република Чехия

Повече...

naroden-teatyr - CopyEU CULTURE

Съгласно подписан договор за партньорство с Народен театър „Иван Вазов“ всеки член на КИИП РК София-град може да ползва преференциални цени за закупуване на билети за всички постановки на всички сцени на Народния театър.
Текуща програма на Народен театър „Иван Вазов“ може да намерите на: http://nationaltheatre.bg/programa-2/.  

Повече...

В Началото