NachaloKIIP

Начало

28.09.2021 Съобщение

snimka PipПрофесионална секция ВС на КИИП РК София-град и  „ПАЙПЛАЙФ БЪЛГАРИЯ”  ЕООД имат удоволствието да Ви поканят на презентация, която ще се състои от две части  по направление „Инфраструктура” и „ВиК сградни инсталации”, в учебната залата на КИИП РК София-град, на бул. „Ал.Стамболийски“ № 51, етаж 2.  Презентацията ще се проведе на 05.10.2021г. от 16:00 часа до 17:00 часа с възможност за присъствено участие до 15 човека във връзка с ограниченията за COVID 19. При интерес към презентацията същата може да се проведе и на 06.10.2021г.

Брой участници: 15 човека.

Броят на участниците е ограничен и не може да бъде надвишаван, поради което е необходимо: Предварително записване на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. като е необходимо да изпратите задължително следните Ваши данни /рег. № в КИИП, две имена, e-mail адрес и номер на мобилен телефон/ не по-късно от 05.10.2021г.

Ще бъде осигурено спазване на противоепидемиологичните  мерки  във връзка с COVID 19*. Необходимо е участниците да носят лични маски.

ПРОГРАМА /вижте тук/

20.09.2021 Съобщение

ДоЧленовете на КИИП РК София-град

ОтносноПокана за участие

Строителен Инженерен Форум
Международна Конференция по сеизмично инженерство
20 – 21
Октомври 2021, София, България
под патронажа на
Министър на Регионалното Развитие и Благоустройството

2

 

 

 www.bef2021.uceb.eu

Уважаеми колеги

С настоящето писмо Ви информираме, че Интернет страницата на събитието Строителен Инженерен Форум, Международна Конференция по Сеизмично Инженерство вече е активна – www.bef2021.uceb.eu

Събитието се организира от Камара на инженерите в инвестиционното проектиране, Регионална колегия София-град (КИИП РК София-град) и Съюз на строителните инженери в България (ССИБ).

Партньори на събитието са Европейският съвет на строителните инженери (ECCE) и Европейският съвет на инженерните камари (ECEC Членовете на тези организации са поканени да вземат участие в конференцията.

Засега продължаваме да организираме събитието във формат както „присъствено“, така и като виртуална конференция. И в двата случая конференцията ще се излъчва чрез Онлайн платформадвуезично (български и английски език) към българските и чуждестранни участници. Ще бъде възможно някои от лекторите да присъстват в София, някои да говорят чрез Онлайн платформата. Поради сложната епидемиологична обстановка с COVID,ще обявим окончателноформата на провеждане на събитието на 1 октомври.

Имаме удоволствието да поканим всички от Вас, с професионален интерес по тематаяя, да вземат участие в Международна Конференция по Сеизмично Инженерство, 20-21 Октомври.

Участието в Конференцията е безплатно за всички членове на КИИП.

Регистрацията е отворена на сайта на Форума  www.bef2021.uceb.eu.
Ще се радваме на вашето участие

 

Организационен комитет

инж. Димитьр Начев, ECCEВице-Президент, Председател на ССИБ
инж. Стефан Кинарев, Председател на КИИП РК София-град
инж. Мария Стефанова, Секретар на КИИП РК София-град

Регионално Ръководство на КИИП РК София-град
Председател на КИИП РК София-град
инж. Стефан Кинарев

09.08.2021 Съобщение

Уважаеми проектанти,

Имаме удоволствието да Ви поканим на безплатен уебинар на тема „Мълниезащитна система с мълниеприемник с изпреварващо действие“. Уебинарът ще бъде организиран от испанската компания AIDITEC SYSTEMS, която е производител на широка гама продукти за мълниезащита.

Кога? - 10.08.2021 г. /вторник/ - 16 часа за България

Къде? - Онлайн чрез безплатното приложение zoom

Работен език - Английски език

Цена - Безплатен

Линк за регистрацияhttps://zoom.us/webinar/register/3416275630936/WN_xqw1oTYnRkuNdvI88YowvQ

При желание за участие, моля да се регистрирате на посочения линк!

Ще бъдат разгледани въпросите за проектиране на ефективна мълниезащитна система, съгласно европейската наредба NFC 17102, елементите за мълниезащита, които са необходими за изграждането на една система и начините за предпазване на съоръженията от директно попадение на мълнии.

Като представители на AIDITEC SYSTEMS за България, оставаме на разположение, ако имате нужда от допълнително съдействие! /виж тук/

ТЪЖНА ВЕСТ

Колеги, с дълбоко прискърбие съобщаваме, че на 23 юли 2021 г. ни напусна нашата уважавана колежка

инж. Анна Савова

Тя е един от първите членове на секция „Отопление, вентилация, климатизация, хладилна техника, топло и газоснабдяване“.

През годините инж. Анна Савова е дала своя принос в утвърждаването на инженерната професия, работейки в престижните институти: „Транспроект“ и „Промпроект“.

Поклонението ще се състои на 29 юли от 11часа в Църквата на Централните Софийски гробища.

Поклон пред паметта й!

Председател на секция ОВКХТТГ

КИИП Регионална колегия София-град

МАТЕРИАЛИ ЗА ОБЩОТО СЪБРАНИЕ

МАТЕРИАЛИ ЗА ОБЩОТО СЪБРАНИЕ НА РК СОФИЯ-град, 01.07.2021 г.

1. Отчетен доклад (виж тук)

2. Отчет на бюджета и проект за бюджет 2021 (виж тук)

3.Отчетен доклад на Контролния съвет (виж)

30.06.2021 Съобщение

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ДО ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ НА КИИП РК София-град

Уважаеми колеги,
Уведомяваме Ви че, във връзка с провеждането на редовното общо отчетно събрание на Регионална Колегия София-град на 01 юли 2021 г. /четвъртък/ офисът на бул. „Александър Стамболийски“ № 51 няма да работи

Регионално ръководство КИИП РК София-град

metodika

kalkulator

Търсене

В Началото