Книги

ИЗДАНИЯ НА КИИП РК СОФИЯ-ГРАД, ИЗДАНИЯ НА КИИП, ДРУГИ ИЗДАНИЯ

Виж тук

НачалоUncategorised16.05.2014г Съобщение

16.05.2014г Съобщение

snimka-milevРегионалното ръководство на КИИП РК София-град уведомява членовете на секция „Конструкции на сгради и съоръжения“, че на 13 и 14 юни 2014 г. /петък и събота/ от 9 ч. в зала 3 на хотел Родина, бул.“Генерал Тотлебен“ № 8, ще се проведе обучителен курс на тема: „Натоварвания и въздействия – сравнение между европейските и старите български норми (интерактивен семинарен курс - тип workshop). Лектор: проф. д-р инж. Йордан Милев.

Предварително записване на тел. 851 82 42, 851 82 41, 0884 70 57 57, 0896 68 61 01 или на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
___________________________________
/информация/ /заявка за участие/

Вход за членове

Търсене

• Международна среща с водещи представители на Научно проектантски център /НПЦ/ „Развитие города“ и Московски държавен университет по строителство /МГСУ/ - град Москва, Руска Федерация

• Международна Кръгла маса на тема „Цени и защита на цените за проектиране“ с участие на гости от Инженерната камара на Саксония, ФР Германия, Инженерната камара на Република Сърбия и Република Чехия

Повече...

naroden-teatyr - CopyEU CULTURE

Съгласно подписан договор за партньорство с Народен театър „Иван Вазов“ всеки член на КИИП РК София-град може да ползва преференциални цени за закупуване на билети за всички постановки на всички сцени на Народния театър.
Текуща програма на Народен театър „Иван Вазов“ може да намерите на: http://nationaltheatre.bg/programa-2/.  

Повече...

В Началото